Escut d'Ajuntament de ParcentAjuntament de Parcent

Divendres
9 de Desembre de 2022
16:42:39

Actualitzar

Seu electrònica

AvÝs legal

PolÝtica de Privadesa

Aquesta instituciˇ tÚ com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecciˇ de les dades personals, tant dels usuaris que es relacionen amb la seua Administraciˇ com dels propis empleats p˙blics al seu servici.

En aquest sentit, el tractament de les dades de carÓcter personal que s'arrepleguen a travÚs d'aquest domini se subjecta al disposat en la Llei OrgÓnica de Protecciˇ de Dades de carÓcter personal. L'interessat podrÓ exercir els seus drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ en els termes establits per la legislaciˇ vigent.

Per a qualsevol dubte sobre la polÝtica de privadesa anteriorment expressada pot posar-se en contacte amb aquesta instituciˇ mitjanšant els mitjans descrits en l'apartat de "Contacte".

 

Termes i condicions d'˙s

Es considera usuari del present lloc web a qualsevol que accedisca i utilitze el mateix. La condiciˇ d'usuari comporta la total acceptaciˇ de les condicions establides en el present AvÝs Legal i en les especials que puguen establir-se per a determinats servicis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromÝs d'ajustar la seua actuaciˇ a les citades condicions i a observar el disposat per la normativa legal, aixÝ com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Aquesta instituciˇ no Ús responsable dels continguts enllašats i que es troben fora de la seua web, en webs de tercers, als quals es puga accedir mitjanšant enllašos situaciˇ per a l'ampliaciˇ d'informaciˇ o com ajuda complementÓria. Aquest tipus d'enllašos permeten ampliar la informaciˇ relativa a una matŔria que s'estÓ tractant, en cap moment aquest suggeriment es converteix en obligatorietat, sent el titular d'aquesta web no responsable del contingut ni de la prestaciˇ de servicis realitzada per tercers. En relaciˇ amb la protecciˇ de dades, aquesta instituciˇ no serÓ responsable dels fitxers proporcionats per l'usuari a tercers encara que aquests es troben enllašats des d'aquest lloc.

Aquesta instituciˇ no es fa responsable de danys o perjudicis derivats d'interferŔncies, avaries, omissions, interrupcions o desconnexions del funcionament del sistema electr˛nic, sempre que aquests fets siguen motivats per causes alienes, inherents per problemes d'ajustament o tŔcnics. La intromissiˇ de terceres persones aixÝ com el dany causat per virus informÓtics queden fora del control d'aquesta Instituciˇ.

La informaciˇ administrativa facilitada a travÚs d'aquesta web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions i actes que hagen de ser publicats en els diaris oficials.