Escut d'Ajuntament de ParcentAjuntament de Parcent

Divendres
9 de Desembre de 2022
15:55:52

Actualitzar

Seu electrònica

Accessibilitat

Informaciˇ d'accessibilitat per a webs i portals.

La Llei 34/2002 de 11 de juliol, de servicis de la societat de la informaciˇ i comerš electr˛nic (LSSICE) publicada en el BOE el 12 de juliol obliga a les Administracions P˙bliques perquŔ adoptin les mesures necessÓries perquŔ la informaciˇ disponible en les seves respectives pÓgines d'Internet pugui ser accessible a persones amb discapacitat i edat avanšada d'acord amb els criteris d'accessibilitat al contingut generalment reconeguts abans del 31 de Desembre de 2005.

EstÓndards seguits.

A continuaciˇ s'indiquen els estÓndards seguits en la Seu Electr˛nica:

  • W3C
    • El Consorci World Wide Web (W3C) desenvolupa tecnologies inter-operatives (especificacions, lÝnies, mestres, software i eines) per a guiar la Xarxa a la seva potencialitat mÓxima a manera de f˛rum d'informaciˇ, comerš, comunicaciˇ i coneixement colĚlectiu.
    • El codi html i css existent en aquest portal s'ha validat seguint els estÓndards marcats per aquest organisme.

  W3C-XHTML1.0  W3C-CSS

  • TAW
    • Es tracta d'una eina que permet comprovar el nivell d'accessibilitat arribat en el disseny i desenvolupament d'un portal.
    • El nivell d'accessibilitat assolit per aquest portal Ús AA.

 

Seguir els estÓndards de desenvolupament proporcionats per W3C, i les eines de validaciˇ i test proporcionades per TAW permeten detectar i solucionar les barreres d'accÚs a la Web.